Våra bästa julrätter, komponerade för en meny att avnjuta i juldagarna
I år erbjuder vi såväl vår traditionsenliga veganska jultallrik som med kött & fisk – för en smidig julmiddag åt alla!
Tallrikarna innehåller vete/gluten, för övriga allergier – fråga oss. Vi har begränsade möjligheter att allergianpassa tallrikarna, men viss möjlighet att ta bort och byta mot någon av övriga rätter finns. För helt mjölk- och äggfritt hänvisas till vår veganska jultallrik.

Förbokas. Pris:
480 kr vid beställning senast 10/12 (då vi beräknar och gör inköp)
490 kr vid beställning senast 15/12 (då vi ser hur många tallrikar vi kan göra)
och därefter 500 kr (om det räcker åt de sena beställningarna)
– Så gör din beställning redan nu! Inget minsta antal.
Bokning görs direkt i kaféet, mail: info@kafestadsparkenhuskvarna.se eller tel/sms: 070-257 84 55

Avhämtning 23 december kl 10-12 i Kafé Stadsparken Huskvarna.

Reservation för ändringar, planeringen av julens rätter är ännu inte helt klar.
En tallrik med kalla rätter – till exempel: senapsgriljerad skinka från Hållbarhetsgrisen på Halla gård, klassisk rödbetssallad, rökt viltkorv, inlagd sill, ägghalva, gravad lax, vita bönor i Hovmästarsås, rökig morotsros med dill och tångkaviar.
En tallrik med rätter att värma: Janssons frestelse, hemlagade köttbullar, prinskorv från Visingsögrisen, tartelett med stuvad ostronskivling, färsk brysselkål i saffranssås.
Dessert: Ris à la Malta med hallonsås.



Våra bästa veganska julrätter!
Reservation för ändringar.
En tallrik med kalla rätter – till exempel: senapsgriljerad vegoskinka av soja, klassisk rödbetssallad, Gran chorizo- korv av vete rökt på bokspån, rostad kålrot i krämig senapsdressing, lingon och pepparrotsinlagd aubergine, rökig morotsros med dill och tångkaviar, vita bönor i Hovmästarsås, rökt tofu, rostad, saltad mandel.
En tallrik med rätter att värma: vegojansson, glöggmarinerad Oumph med champinjoner, tartelett med stuvad ostronskivling, juliga vegobollar med grönkål och rostade valnötter, vegoprins och färsk brysselkål i saffranssås.
Dessert: Ris à la Malta med hallonsås.